RECRUIting
& SEARCH

lees meer

INTERIM &
FREELANCE

LEES MEER

Mobiliteits-
dienstverband

LEES MEER

Loopbaan-
coaching

LEES MEER

Recruit for Partners
voor mensen met ambitie

Sinds de oprichting in 1996 biedt Recruit for Partners (voorheen VBG Personeels-diensten) haar dienstverlening aan. Altijd gericht op de behoefte van de klant en de individu. Wij leveren dan ook graag maatwerk. Dat is waar wij voor staan. 

Of het nu gaat om mobiliteitsvraagstukken, loopbaanadvies, interim management of recruitment. Sinds de start in 1996 hebben wij vele kandidaten aan een passende baan geholpen en met tal van werkgevers een langdurige relatie opgebouwd.

Human resource - Human interest
Wij benaderen human resource management vanuit een diepe interesse in de mensen en organisaties waar het om draait. Human interest noemen we dat. Kwaliteit, aandacht en betrokkenheid zijn dan ook onze speerpunten.

Recruit for Partners: Betrokken en slagvaardig

vacatures

Nieuw: Vacature productieleider

Een nieuwe interessante functie voor een ervaren productieleider met grafische kennis. Een nieuwe verantwoordelijke job binnen een mooie bedrijf  met veel ruimte en vrijheid inbreng grafische kennis. Lees verder 


openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij vele nieuwe interessante vacatures. Ga naar de pagina VACATURES voor een overzicht. 


Staat jouw functie er niet bij?

Meld je aan voor ons kandidatenbestand. Op het moment dat wij een passende functie voor je hebben, nemen wij contact met je op. Voor meer informatie, klik op onderstaande button Alle vacatures.

actueel

Welkom op onze nieuwe website

Het aanbod van onze dienstverlening is in de afgelopen periode veranderd; tijd dus voor een nieuwe passende bedrijfsnaam en een nieuwe website. VBG Personeelsdiensten is nu Recruit for Partners. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat onze professionaliteit, onze deskundigheid en persoonlijke aandacht onveranderd blijft. Bovengenoemde verandering is de redenen dat ook de website geheel vernieuwd is. Dank aan Peter Onis van Onisontwerp.nl voor het ontwerp. Wij zijn blij met het mooie resultaat.

Copyright © 2016  Recruit for Partners.. All Rights Reserved.  | Disclaimer en Privacy Policy  | Cookie Policy  |  Webdesign: Onisontwerp.nl