Executive Search

Wij zijn gespecialiseerd in Executive Search voor hogere functies binnen de aandachtsgebieden:
Klantgerichtheid, Marketing, Customer Service, Market Automation en eCommerce. Kortom, de meer economische en commerciële managementfuncties. Echter wel met een innovatief tintje. Immers, de wereld verandert en organisaties veranderen mee. Een herbezinning op de positie van managementteams is nodig om te voorkomen dat men vastloopt in de bekende (klassieke) modellen en instrumenten. Een sterk veranderende samenleving en de komst van allerlei nieuwe technologieën, andere concurrenten, aandacht voor duurzaamheid en focus op customer centricity, stellen andere eisen aan directie, management en managementteams.

Executive Search betekent voor ons letterlijk u in contact brengen met de meest geschikte kandidaat voor uw vacante positie. Het betreft hier meestal iemand die een vaste betrekking heeft en niet actief zoekt, of iemand die zich latent oriënteert. Ons netwerk bestaat uit relevante professionals.

Ook kennen wij de wegen om u in contact te brengen met zakelijke (managing) partners, al dan niet met kapitaal, mocht u op zoek zijn naar een zakelijke versterking of (mede) aandeelhouder(s).
Wij werken in opdracht van grotere Nederlandse organisaties alsook start-ups / scale-ups.

We zoeken in uw opdracht naar de gewenste kandidaat of kunnen door uw benoemde kandidaten zelf benaderen. Wij verzorgen voor u de zoektocht maar ook het selectieproces. Dat alles doen wij altijd op persoonlijke wijze. Dus niet via mail, social media of andere openbare middelen.

Uiteraard alles in het volste vertrouwen. We werken altijd met geheimhoudingsverklaringen. Onze opdrachtgevers en projecten maken we nooit openbaar.
Wat zijn onze laatste opdrachten:

 • Hoofd Finance en Plantmanager (twee MT-functies) voor een internationaal bedrijf in packaging
 • Directeur Customer Services voor een grote verzekeraar
 • Customer Success Manager voor een internationale maar van origine Nederlandse webwinkel
 • Journey & Experience Director voor een top 3 ziekenhuis
 • eCommerce Manager Europe voor een Chinese organisatie
 • Business Alliance
 • CEO / managing partner, participerend in een succesvolle startup in de technologie
 • Het opstellen van een nieuw managementteam van drie personen voor het Europese hoofdkantoor van een Amerikaanse organisatie

Wat is onze werkwijze?

 1. Na onze eerste ontmoeting en briefing, werken wij de opdracht uit en komen met een voorstel voor de werkwijze en debrief voor de achtergrond en ervaring van de kandidaat.
 2. Na goedkeuring hiervan gaan wij aan de slag. Van alle relevante stappen die wij nemen, verstrekken wij een voortgangsrapportage. 
 3. Wij stellen één of meerdere kandidaten voor. We maken hieruit gezamenlijk een selectie en nodigen de kandidaat/ kandidaten uit. U bepaalt in hoeverre wij ook nog betrokken zijn bij het verdere selectieproces. Uiteraard geven we u bij iedere kandidaat de door ons gecontroleerde achtergrond, de ervaringen, alsook het wensenlijstje (salaris, voorwaarden, evt studie of ambitie). 
 4. Wij werken altijd ‘no cure no pay’ maar hanteren een instaptarief van 1.500,- euro. Bij een succesvolle plaatsing wordt het instaptarief in mindering gebracht op de searchfee.
 5. Apart van deze procedure kunnen wij voor u nog het volgende verzorgen:
  - eventueel studieadvies voor het extra ontwikkelen van kennis op inhoudelijk of managementniveau;
  - het verzorgen van een psychologische test;
  - het doorlichten van uw managementteam en deze verwerken naar de eisen en wensen van de kandidaat of een eventuele (nieuwe) wijze van werken.

Geinteresseerd in bemiddeling? 
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij maken graag kennis met u. Vul dit formulier in en wij nemen per omgaande contact met u op. 

Meer informatie?
Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Hans van Bel via 06 - 5324 3108 of mail naar info@recruitforpartners.nl

'Hans werkt praktisch en pragmatisch. Hij is volwaardig partner in personele ondersteuning via executive search en recruitment. Een dosis humor, inschattingsvermogen en frisse blik maakt dat hij komt tot een goed rendement'

Pim van Heuven
HR business Partner GEA Group

'Hans heeft laten zien in een zeer korte tijd zeer betrokken te zijn in ons cluster waarbij het belang en de kwaliteiten van de medewerkers voorop staan. Hij heeft ons op en betrouwbare en professionele manier geadviseerd om een zo goed mogelijke bezetting te krijgen in ons cluster. Hans is zeer nauwkeurig en houdt goed overzicht.'

Marian Pijper-Vegter,
HR businesspartner
Jumbo Supermarkten

Copyright © 2016  Recruit for Partners.. All Rights Reserved.  | Disclaimer en Privacy Policy  | Cookie Policy  |  Webdesign: Onisontwerp.nl