actueel

Bent u klaar voor de WAB?

Vanaf 1 januari 2020 veranderen de regels in het arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Bereid u als werkgever voor! Lees de checklist en kijk waar u nog voor 1 januari actie op moet ondernemen.
Klik hier voor de checklist. 

Sollicitatietraining faculteit diergeneeskunde

Afgelopen week op verzoek van de studenten van de faculteit diergeneeskunde  (Universiteit van Utrecht) een sollicitatietraining mogen verzorgen. Naast vele praktische tips, uitleg gegeven over de werking en het nut van social media. Verrassend was dat LinkedIn bij deze studenten nog niet erg ingeburgerd is. Op hun beurt waren zij weer verrast welke mogelijkheden LinkedIn biedt in het zoeken naar en de hoeveelheid vacatures. 

Vernieuwde website

Het aanbod van onze dienstverlening is in de afgelopen periode veranderd; tijd dus voor een nieuwe passende bedrijfsnaam en een nieuwe website. VBG Personeelsdiensten is nu Recruit for Partners. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat onze professionaliteit, onze deskundigheid en persoonlijke aandacht onveranderd blijft. Bovengenoemde verandering is de redenen dat ook de website geheel vernieuwd is. Dank aan Peter Onis van Onisontwerp.nl voor het ontwerp. Wij zijn blij met het mooie resultaat.

Copyright © 2016  Recruit for Partners.. All Rights Reserved.  | Disclaimer en Privacy Policy  | Cookie Policy  |  Webdesign: Onisontwerp.nl